Contacteaza-ne

0770315624

Aveti nevoie de serviciile unui electrician autorizat ANRE in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5 sau 6?

ELECTRICIAN AUTORIZAT ANRE BUCURESTI

,

 

Servicii reparatii instalatii electrice in Bucuresti:

 

Firma de instalatii electrice din Bucuresti realizam cu factura fiscala si cu garantie orice tip de lucrari de electricitate de mica sau mai mare complexitate cu electrician autorizat sau electricieni autorizati ANRE.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru ca dispunem de electricieni autorizati profesionisti si seriosi, avem experienta de peste 14 ani ca firma de prestari servicii in domeniul instalatiilor.

Intervenim la solicitarile clientilor atat in municipiul Bucuresti, in orice zona sau cartier din sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 cat si in zonele limitrofe din judetul Ilfov.

S.C. Elsatherm Service Instal SRL realizeaza lucrari de instalatii electrice cu garantie si factura fiscala pentru: blocuri, asociatii de proprietari, ansambluri rezidentiale, firme, cladiri de birouri, societati comerciale, imobile cu diverse destinatii, magazine, banci, farmacii, spitale, clinici, scoli, spitale, gradinite, ambasade, institutii de stat, fundatii, persoane fizice la tarife, preturi manopera corecte si avantajoase.

Firma noastra executa in Bucuresti si Ilfov cu electrician autorizat sau dupa caz cu echipa de electricieni autorizati ANRE urmatoarele lucrari instalatii electrice:

– interventii rapide in caz de defectiuni electrice

– interventii in cazul lipsei curentului electric

– variatii ale tensiunii electrice

– reparatii, inlocuire, montaj tablouri electrice de apartament

– reparatii, inlocuire tablouri electrice de scara, de bloc, de distributie

– montaj, reparatii sau inlocuire prize

– montaj, reparatii sau inlocuire intrerupatoare, comutatoare

– reparatii circuite de prize

– reparatii circuite de lumina

– racordare, instalare, montaj autorizat electrocasnice, plita vitroceramica, plita cu inductie, cuptor electric, hota bucatarie, boiler electric, instant electric

– reparati, inlocuire sau montaj corpuri de iluminat: lustra, lampa, aplica, plafoniera, candelabru, pendul, spoturi, neoane, leduri

– inlocuire drivere leduri

– inlocuire, montaj tablou electric, siguranta, diferential

– verificari PRAM

Program de lucru: L – V: 08:00 – 17:00, S: 08:00 – 13:00. Duminica si sarbatorile legale electricienii nostri nu lucreaza.
Pentru programari lucrari de instalatii in Bucuresti sunati la telefon 0770315624 si un electrician autorizat ANRE se va deplasa urgent la domiciliul dumneavoastra!

ALTE SERVICII OFERITE:

REPARATII INSTALATII SANITARE

REPARATII INSTALATII TERMICE

SERVICII MENTENANTA

AMENAJARI INTERIOARE