Contacteaza-ne

0770315624

,

Aveti nevoie urgenta de o firma specializata in lucrari de instalatii sanitare si termice in Bucuresti?

Firma ELSATHERM SERVICE INSTAL SRL a fost infiintata ca societate prestatoare de servicii de instalatii sanitare, termice si electrice. Lucrarile de buna calitate realizate cu instalatori sanitari experimentati, seriozitatea, profesionalismul, solutiile tehnice potrivite, preturile corecte au facut din firma noastra un partener de incredere pentru clienti. In cei peste 11 ani de activitate ne putem mandri cu un portofoliu de clienti printre care se numara: World Trade Center Bucuresti SA, Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota Bucuresti, clinicile Hiperdia SA, Policlinica Vitan, Arenele Romane, magazinele Optiblu, Inav SA, Ecorec SA, Protan SA, Conex Distribution SA, Esri Romania SA, Areko Security SRL, Complexul Turistic Tamina SRL, Trattoria&Pub Garibaldi, Southern Properties SRL, numeroase asociatii de proprietari, cabinete medicale, persoane fizice, etc.

In caz de avarii sau urgente ale instalatiilor sanitare, termice si electrice sunati la telefon 0770315624 si un instalator sanitar sau o echipa de instalatori autorizati de la firma noastra va interveni in cel mai scurt timp.

Program de lucru: L – V: 08:00 – 17:00, S: 08:00 – 13:00. Duminica si sarbatorile legale instalatorii nostri nu lucreaza.
Pentru programari lucrari de instalatii in Bucuresti sunati la telefon 0770315624 si un instalator autorizat se va deplasa urgent la domiciliul dumneavoastra!